Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 23:33 - Техника за подслушване: кога ще ни потрябва
Автор: spydirect Категория: Технологии   
Прочетен: 2181 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.10.2013 10:23


 

imageПо каква причина може да са ни необходими подслушвателни устройства? Ще кажете целта е ясна и е само една – за да чуваме какво си говорят другите. Донякъде е така. Когато сте изчерпали всички налични средства, за да се разберете с някой, когато усещате бодящото и несигурно чувство на ревността, и сте сигурни, че нещо се случва, тогава единственото, което ви остава е да прибегнете до доста неморални средства. Да следите другия и да слушате какво говори, къде, с кого си урежда срещи и подобни. И за да е пълна картинката, вече сте монтирали обикновени подслушвателни устройства във всяка става, в автомобила, но и хакваща програма на мобилния му телефон. Направо сте го направили ходеща шпионска система. Понякога човек доста се поувлича. Но нека да видим поотделно какво представлява всяка една от въпросните системи за подслушване която може да се набави от всеки шпионски магазин онлайн.

 Подслушвателя, който се поставя в някое помещение, е снабден с отвор за сим карта. И максимум две копчета. Той няма записваща функция. Всичко, което трябва да направите в този случай е да поставите работеща сим карта, която на вас самите не ви трябва, и която няма пин код. След това, когато се намирате някъде далеч от нейното местоположение и искате да я активирате, за да слушате, просто набирате номера на поставената сим карта и ще можете да слушате. Картата активира самото устройство и се превръща в микрофон, който предава реално всеки звук около нея. Има някои подслушвателни устройства, които притежават удобната опция детектор на звук – когато около него някой започне да говори и общо взето честотата на звука надвиши 60 децибела, устройството се старитира само и ви изпраща смс, че е направило това. Вие само трябва да наберете номера и да слушате.

 

Другия вид подслушвателни устройства – хакващите софтуери, по принцип са трудни за монтиране, освен, ако няма да следите някой много близък човек. В този случай получавате достъп до неговите бележки в телефона, набрани и обаждали се номера, текстови съобщения и подобни подробности, които по една или друга причина може да ви интересуват.

 

Освен обаче като средство за подслушване, от този вид устройства в някои случаи може да се получат чудесни телефонни секретари – малки, евтини и невидими. Или пък може да запишат всеки телефонен разговор, нещо което много компании, работещи с клиенти правят, с цел да защитят своите или тези на клиентите интереси. При всички положения имат доста добро покритие на действие.

 

 




Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: spydirect
Категория: Технологии
Прочетен: 8637
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930